- Premsa Institut de Cultura de Barcelona – ICUB - https://premsaicub.bcn.cat -

Acte de lliurament dels Premis Ciutat de Barcelona 2019

El proper dimarts, 11 de febrer, a les 18.00 hores, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el Tinent d’Alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitats, Joan Subirats, presidiran la cerimònia de lliurament dels Premis Ciutat de Barcelona 2019.

L’acte tindrà lloc al Saló de Cent i serà conduït per la periodista Núria Dias i  la direcció artística de Pep Salazar. Playmodes ha creat per a l’ocasió una performance que comptarà amb un projecte d’il·luminació acompanyat d’una actuació musical elaborada amb l’ESMUC. Igualment, l’estudi USTED ha creat un imaginari gràfic per a l’acte.

Seguint el propòsit d’eixamplar la dimensió ciutadana dels Premis Ciutat de Barcelona, des de l’edició del 2017 l’autoria de la proposta visual recau en l’alumnat de les escoles públiques de disseny de la ciutat, un projecte que enguany encapçala l’Escola d’Art i Superior de Disseny Deià. D’entre les 25 propostes rebudes, va resultar guanyador el disseny de Maria Traseira i Maria Tejera per la seva originalitat i innovació en l’estil gràfic dels Premis, així com la utilització de recursos tecnològics i qualitats formals.

 

NOTA: Per raons d’aforament, no serà possible ubicar càmeres de TV a l’interior del Saló de Cent. El senyal institucional el subministrarà betevé. La persona de contacte per sol·licitar el senyal és Marta Vives (mvives@beteve.cat [1]). El senyal net s’oferirà de dues maneres: enllaç codi embed en format HD (que es facilitarà un cop feta la petició) i el senyal net pujat a Collserola en format SD. També recordar que els mitjans que estiguin presents a l’acte, es podran connectar al rack de la sala de premsa de Lluís Companys per tenir el senyal net en format HD.

També es podrà fer seguiment de l’acte en streaming a través del web de Barcelona Cultura:
www.barcelona.cat/barcelonacultura [2].

Els mitjans que vulguin assistir a l’acte cal que s’inscriguin en el següent enllaç:
https://formularis.eicub.net/index.php/424712/lang-ca [3]

 

Els premiats d’aquesta edició han estat:

 

Més informació aquí: https://premsaicub.bcn.cat/2020/01/28/atorgats-els-premis-ciutat-de-barcelona-2019/ [4]