Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El jovent de la ciutat protagonista de la Festa Major d’Hivern de Barcelona

A partir del proper divendres 7 de febrer tindran lloc tots els actes de Santa Eulàlia, la Festa Major d’Hivern de la ciutat de Barcelona. A les 10 h tindrà lloc a la Plaça Sant Jaume la lectura del pregó dels infants sota el lema “moguem-nos a Barcelona respectant el medi ambient”, que donarà el tret de sortida de les festes.
Aquest any, a la Diada Castellera de Santa Eulàlia del diumenge dia 9 hi haurà una nova incorporació: els Esquerdats, la Colla Castellera de l’Esquerra de l’Eixample, que aixecaran per primera vegada els seus castells a la plaça Sant Jaume. Pel que fa a la dansa tradicional, destaca l’espectacle NU(e)S, creat i coreografiat íntegrament per l’Esbart Maragall, una reflexió sobre el canvi i la revolta i la por d’allò que ens és desconegut, que tindrà lloc el divendres 7 de febrer a l’escenari de la plaça Sant Jaume.
Per segon any consecutiu celebrarem també la Festa Bastonera, que té, entre els seus convidats, les Danses Guerreres de la Todolella i la proverbial força i vitalitat dels Bastoners de l’Arboç. El dissabte dia 8, entre les 10 i les 17.30 hores de la tarda, destaca la ruta concert per visitar set dels principals orgues de Ciutat Vella que es van salvar de la guerra i que han estat restaurats els darrers anys. 

NOTA: Els mitjans que vulguin acreditar-se per a algun dels actes de Santa Eulàlia, cal que escriguin un correu a premsaicub@bcn.cat.
Els actes que requereixen acreditació prèvia son: la ruta pels orgues de Ciutat Vella (dissabte dia 8) i la Diada Castellera (diumenge dia 9)

Més informació
https://premsaicub.bcn.cat/2020/01/30/programacio-de-santa-eulalia-2020-la-festa-major-dhivern-de-barcelona/

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.