Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’escriptor Juan Madrid rep el XV Premi Pepe Carvalho 2020

El dijous 6 de febrer, a les 12h, a l’Espai 4 del Palau de la Virreina (La Rambla, 99), tindrà lloc una trobada amb la premsa amb motiu de l’entrega del XV Premi Pepe Carvalho a l’escriptor Juan Madrid, amb la presència del Tinent d’Alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats; del comissari de BCNegra, Carlos Zanón, i del guardonat, Juan Madrid.

 

CERIMÒNIA D’ENTREGA

El mateix dijous, 6 de febrer, a les 18h. tindrà lloc la cerimònia d’entrega del guardó al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, amb la presència de l’Alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, l’autor guardonat, Juan Madrid, així com dels membres del jurat, Carlos Zanón, Antonio Iturbe, Marta Sanz, Xon Pagès, Daniel Vázquez Sallés i Sergio Vila-Sanjuán, entre altres personalitats.

 

Preguem confirmeu assistència enviant un correu a premsaicub@bcn.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.