Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’Ajuntament i “la Caixa” atorguen els ajuts a projectes de recerca i innovació dins del Pla Barcelona Ciència

El divendres, 7 de febrer, a les 12 hores, al Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona, el Tinent d’Alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats, junt al Director Corporatiu de Recerca i Estratègia de la Fundació Bancària “la Caixa”, Àngel Font, presentaran la nova línia de subvencions a la recerca científica que ha endegat l’Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració de “la Caixa”, emmarcada en el Pla Barcelona Ciència. En la trobada també es presentaran els 7 projectes seleccionats, relacionats amb l’envelliment i la qualitat de vida i la mobilitat i el respecte i la protecció del medi ambient.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.