Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de la programació de la 9a edició del festival Llum BCN 2020

Dilluns, 3 de febrer, a les 12 hores, a l’espai 4 del Palau de la Virreina (La Rambla, 99),  tindrà lloc la presentació del programa de la 9a edició del Festival Llum Barcelona 2020.  La presentació anirà a càrrec del delegat de Drets Culturals, Dani Granados, i els comissaris del festival: Maria Güell,  José Luís de Vicente i Oriol Pastor.

El festival tindrà lloc del 14 al 16 de febrer al barri del Poblenou de Barcelona i tindrà com a centre neuràlgic l’edifici DHUB de la plaça de les Glóries. 23 Artistes d’arreu del món i creadors i 17 escoles d’art, disseny, il·luminació i arquitectura de Barcelona omplen d’instal·lacions lumíniques l’espai públic per explorar noves maneres d’interpretar l’entorn a través de la llum i la tecnologia digital.

 

Imatges i dossier de premsa aquí

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.