Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Castell de Montjuïc rememora la història de la seva muntanya amb l’exposició “Viure a Montjuïc. Memòries d’un barraquisme oblidat”

El proper dijous, 30 de gener, a les 13 hores, al Castell de Montjuïc, el Regidor de Memòria Democràtica, Jordi Rabassa, inaugurarà l’exposició “Viure a Montjuïc. Memòries d’un barraquisme oblidat”. Seguidament tindrà lloc una visita guiada a l’exposició per a periodistes a càrrec dels seus comissaris: Francesc Banús, Oriol Granados i Rafel Usero.

La mostra “Viure a Montjuïc. Memòries d’un barraquisme oblidat”, es podrà veure al Castell de Montjuïc a partir del proper divendres, i neix de la voluntat del Centre d’Estudis de Montjuïc de difondre les memòries i experiències del barraquisme a la muntanya.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.