Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Joan Subirats assisteix a la presentació de la creació d’EN RESiDÈNCiA ‘Nacer de un trámite’ de Bruno Ollé  

Dilluns 27 de gener, el tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats, junt amb Àlex Sussanna, director artístic de la Fundació Vila-Casas, i Maria José Alcoriza, gerent de la Fundació Vila-Casas,  assistiran a les 19 h a la presentació de ‘Nacer de un tràmite’, resultat del procés de creació de Bruno Ollé i alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Narcís Monturiol, dins del programa EN RESiDÈNCiA. L’acte tindrà lloc al Museu Can Framis (carrer de Roc Boronat, 116). ‘Nacer de un trámite’ sorgeix de la trobada de Bruno Ollé i del del grup de joves durant el curs 2018-2019. L’obra romandrà exposada fins al 2 de febrer.  

Des del 2009, l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i el Consorci d’Educació de Barcelona (CEB) desenvolupen Creadors EN RESiDÈNCiA als instituts de Barcelona, un programa —pioner en el nostre entorn— que introdueix la creació contemporània als centres públics d’educació secundària a través del contacte directe i continuat d’un creador amb els estudiants.  EN RESiDÈNCiA, ideat en cooperació amb l’Associació A Bao A Qu, proposa als artistes que concebin una obra específicament pensada per ser duta a terme juntament amb un grup d’estudiants d’educació secundària obligatòria (ESO). Al llarg de tot el curs i dins l’horari lectiu, els alumnes participen en la seva concepció i realització.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.