Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’Orfeó Català ofereix el tradicional concert de nadales a la plaça del Rei
  • El concert, organitzat per l’Ajuntament de Barcelona, és gratuït i obert a tota la ciutadania

 

El divendres 3 de gener de 2019, a les 19.30h, a la plaça del Rei de Barcelona, l’Orfeó Català i cantaires del Cor Jove de i del Cor de Noies l’Orfeó Català oferiran un concert de nadales, com ja és tradicional des de fa nou anys. L’actuació, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona en el marc de les celebracions de Nadal, és gratuïta i està oberta a tota la ciutadania i suposa una oportunitat única per veure en directe la família de l’Orfeó Català al cor de la ciutat de Barcelona.

Les veus dels cantaires de l’Orfeó Català, Cor Jove i Cor de Noies, sota la direcció de Pablo Larraz (director principal de l’Orfeó Català), amb Pau Casan al piano, interpretaran durant 45 minuts un programa totalment nadalenc, amb temes tradicionals com Joia en el Món o Fum, fum, fum. A més, aquest any, també faran dues nadales tradicionals basques (Gabaren Erdian i Haure der baten bila) i el Retaule de cançons catalanes d’A. Guinovart (El Mariner, La Dama d’Aragó i Margarideta). El concert es clourà amb El cant de la Senyera, l’himne de l’Orfeó Català, amb música del mestre Lluís Millet sobre un poema de Joan Maragall.

 

Imatges aquí

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.