Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Barcelona acomiada l’any entre flames i pirotècnia

El proper 31 de desembre, a l’Avinguda de Maria Cristina, la companyia francesa Groupe F, serà l’encarregada de l’espectacle que acomiadarà l’any 2019. Un espectacle amb estètica impactant, que compta amb una banda sonora original, 125 generadors de flames i pirotècnia, un gran cilindre de 15 metres d’alçada com a pantalla i personatges lumínics que passegen de l’inrevés per unes tirolines sobre la Font Màgica.

L’activitat s’iniciarà a l’Avinguda Maria Cristina a partir de les 21.30h amb les coreografies de música i llums de la Font Màgica de Montjuïc. A les 23.48h començarà l’espectacle original que durarà fins les 00:12h. Durant dotze minuts farem un recorregut per als dotze mesos on cremarem l’any que ha passat, fent un viatge a través de diferents indrets del món on ja ha canviat l’any. Tot seguit amb l’arribada dels darrers dotze tocs, un esclat de pirotècnia i flames donaran la benvinguda al nou any. I per acabar, un espectacle poètic que voldrà felicitar els dotze mesos de 2019 amb 12 desitjos, un per cada mes de l’any 2020, amb imatges evocatives del món natural.

La companyia Groupe F, que compta amb més de 20 anys d’experiència, produint i dissenyant espectacles pirotècnics i obres teatrals a l’aire lliure, ha creat per tots els racons del planeta espectacles com el de la inauguració del Louvre d’Abu Dhabi 2017, el de la inauguració dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Rio de Janeiro 2016, el de Torí 2006 i d’Atenes 2004, el de la Festa Nacional del 14 de juliol a la Torre Eiffel, els aniversaris de celebració del Festival de Canes i el de les celebracions de Cap d’Any de Londres durant 6 anys consecutius.

 

NOTA important:

Dilluns, 30 de desembre: A les 19:30 hores hi haurà una atenció a mitjans, just abans de l’assaig general, que serà a les 20 hores.  Des de les 19 hores s’estarà assajant el pre-show.
Per accedir a la zona de premsa, és imprescindible confirmar assistència i acreditar-se prèviament a premsaicub@bcn.cat / 93 316 10 69.

Dimarts, 31 de desembre: els mitjans que vulguin acreditar-se la nit del cal omplin el següent formulari: http://formularis.eicub.net/index.php/424712/lang-ca
Un cop confirmades, facilitarem instruccions d’accés a l’àrea de premsa. Les acreditacions es podran recollir al Palau de la Virreina fins al 31 de desembre a les 15h.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.