Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Els museus i centres d’exposició municipals han rebut 4.824.376 visitants l’any 2019
  • Els museus i espais expositius augmenten la seva presència activa en la dinàmica cultural de la ciutat, posant en valor les activitats gratuïtes i obertes al públic per apropar els museus a la ciutadania
  • Més de 180.000 escolars han visitat les col·leccions municipals durant l’any 2019
  • El centre d’exposicions La Virreina Centre de la Imatge ha incrementat el programa d’exposicions temporals i activitats oferint activitat tot l’any i fidelitzant públic
  • La Nit dels Museus va aplegar 170.000 participants i el Barcelona Dibuixa es consolida com a festa ciutadana al voltant del dibuix amb seu a diferents centres museístics de la ciutat

 

Durant el transcurs de l’any 2019 els diferents museus i centres d’exposicions municipals de Barcelona han rebut un total de 4.824.376 visitants. Amb aquesta xifra, els museus municipals que depenen de l’Institut de Cultura de Barcelona, tanquen un balanç de visitants fruit d’un treball centrat en augmentar la presència activa dels museus en la dinàmica cultural de la ciutat, potenciant el  treball en xarxa i els projectes de proximitat que fomenten l’espai comunitari. Així mateix, els centres educatius continuen sent una prioritat per fomentar el coneixement patrimonial entre els més joves, realitzant importants esforços en impulsar el coneixement de les col·leccions municipals en aquest col·lectiu.  Quant a les sales d’exposicions, destacar que el programa d’exposicions temporals, d’activitats i d’investigació, que porta a terme La Virreina Centre de la Imatge, s’ha incrementat podent oferir una activitat continuada durant tot l’any, consolidant-se com a projecte cultural i fidelitzant públic amb una estabilització de visitants al llarg de l’any.

 

Nota museus BCN 2019 i activitats

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.