Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Nadal omple de màgia la plaça Catalunya

Avui divendres 20 de desembre a partir de les 18 h s’inaugura el conjunt d’activitats de la Plaça Catalunya. Fins al 31 de desembre diferents propostes lúdiques impulsades per l’Institut de Cultura de Barcelona conviuran a l’espai amb la Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària i el Projecte Millor Adopta, per conscienciar sobre la tinença responsable d’animals.

Dissabte, 21 de desembre a les 13h (Plaça Catalunya, cantonada del monument a Francesc Macià),   el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni; la regidora de Comerç, Mercats, Règim Intern i Hisenda, Montserrat Ballarín; i el comissionat d’Economia Social, Álvaro Porro, visitaran el conjunt d’activitats que es desenvolupen aquests dies a la Plaça Catalunya.

A la plaça, la instal·lació artística d’enguany “Intrude Rabbit” de la creadora Amanda Parer ens planteja un univers plàstic, on a través de la poesia, efectes sonors, i música, els visitants de la plaça podran participar i veure tota una sèrie d’espectacles. La instal·lació de la plaça i les iniciatives que s’hi desenvolupen volen ser un pol de dinamització del centre de la ciutat, de la seva oferta cultural i del seu comerç. Metàfores visuals i sonores per encoratjar les bones pràctiques en la convivència i el respecte, dins d’un programa típicament nadalenc.

Més informació, consulteu el dossier de premsa.

 

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.