Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La Model estrena l’exposició “Harry Walker: obrers i veïns en lluita”

Avui dilluns, 16 de desembre, a les 19 hores (La Model, c. Entença, 155), s’inaugura l’exposició “Harry Walker: obrers i veïns en lluita”, sobre un dels episodis més rellevants del moviment obrer a Barcelona al final del franquisme. Aquest dia es compleixen 40 anys de l’inici d’una vaga dels treballadors i treballadores d’aquesta fàbrica del barri de la Prosperitat (Nou Barris) que va durar 62 dies per reivindicar drets laborals però també democràtics, en el context de repressió política i social del tardofranquisme.

L’exposició està organitzada per la regidoria de Memòria Democràtica i la Comissió Centenari Prosperitat 1919-2019 i comissariada per Joan Gimeno, Cristian Ferrer i Néstor Bogajo.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.