Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Joan Subirats participa al Romea en el diàleg ‘Inventari sobre la Ciutat Construïda’

Dilluns, 2 de desembre, a les 20.00 h, al Teatre Romea (carrer Hospital, 51), el Tinent d’Alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats, participarà juntament amb el filòsof, José Luís Villacañasen el diàleg ‘Inventari sobre la Ciutat Construïda’, que té com a objectiu desenvolupar i establir una sèrie de conferències i diàlegs entre Barcelona i Madrid. Fèlix Riera, director de la fundació Romea, moderarà la xerrada.

El propòsit d’aquestes conferències és obrir un espai de diàleg cultural per donar conèixer l’alt potencial de les dues ciutats i trobar la manera de millorar la seva dinàmica de col·laboració i coneixement cultural. Joan Subirats i José Luís Villacañas inventariaran el més destacat que s’ha construït des de Barcelona i Madrid en els últims 20 anys per poder oferir un escenari de futur on totes dues ciutats poden arribar a ser més determinants.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.