Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del llibre “Foc, foc, correfoc. Història dels grups de foc de Barcelona”

El proper dimecres 4 de desembre tindrà lloc a les 18.30h, al centre popular de Cultura de Can Galta (carrer Arquímedes, 30), la presentació del llibre “Foc, foc, correfoc. Història dels grups de foc de Barcelona”. Amb aquesta publicació, una coedició de l’Ajuntament de Barcelona amb l’editorial el Cep i la Nansa,  s’ha volgut celebrar el 40è aniversari del correfoc, nascut a les festes de la Mercè de 1979.

A la presentació hi participaran Francesc Fabregat, cap dels Serveis de Cultura Popular de l’ICUB,  els autors del llibre, Jordi Barbet “Kami”, Amadeu Carbó, Xavier Cordomí, Jordi Cubillos, Ester Estela, Montserrat Garrich i Daniel Vilarrúbias i Xavier Arola, director de l’editorial El Cep i la Nansa.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.