Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La Capella presenta Barcelona Producció 2019-2020

El proper dimarts 3 de desembre, a les 11 h, tindrà lloc a La Capella, la roda de premsa de presentació de Barcelona Producció 2019-2020, coincidint amb la inauguració de l’exposició de Martin Llavaneras, Turba Turbo.

L’acte comptarà amb les intervencions d’Oriol Gual, director de La Capella; David Armengol, coordinador de tutories de Barcelona Producció 2019-2020; Alexandra Laudo, tutora de l’exposició Turba Turbo de Martin Llavaneras, i Jordi Ferreiro, autor del projecte de mediació εξέδρα (Exedra) – L’art com a eina d’equiparació social.

A la roda de premsa hi haurà també els membres del jurat i tutors de Barcelona Producció 2019-2020: Joan Casellas, Antònia Folguera, Latitudes (Max Andrews i Mariana Cánepa), Alexandra Laudo i Mireia Sallarès; així com els artistes seleccionats en la convocatòria: Pere Llobera, Lola Lasurt, Caterina Almirall, Site Size (Elvira Pujol Masip i Joan Vila Puig), Consol Llupià, Marc O’Callaghan, Agustín Ortiz Herrera, Cloe Masotta, Laura Torres, Nieves Correa, Cicuta, Guim Camps i Daniel Moreno Roldán.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.