Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Joan Subirats pronuncia la conferència ‘Cap a una política de Cultura a Barcelona’

Avui, dimecres 20 de novembre, a les 18 hores, al Col·legi Casp-Sagrat Cor de Jesús (Casp 25), el tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats, pronunciarà la conferència Cap a una política de Cultura a Barcelona, dins del XVé Curs de l’Aula d’Extensió Universitària dels Enginyers Industrials de Catalunya, organitzada per la comissió de Jubilats i Prejubilats dels Enginyers Industrials de Catalunya.

L’Aula d’Extensió Universitària l’organitza des del 2006 la comissió de Jubilats i Prejubilats dels Enginyers Industrials de Catalunya, i està vinculada a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), amb la col·laboració d’AFOPA (Aules de la Gent Gran) i del departament d’Empresa i Coneixement, secretaria d’Universitats i Recerca, de la Generalitat de Catalunya. Aquest espai pretén oferir als enginyers, així com als seus familiars i amics interessats, una ampliació del seus coneixements, tant humanístics com tècnics, i està impartida per professors universitaris de prestigi reconegut.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.