Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Roda de premsa d’Isabel Allende, premi Internacional de Novel·la Històrica Barcino 2019

El proper dilluns, 4 de novembre, a les 11.30 hores, al Palau de la Virreina (La Rambla, 99), la guanyadora del Premi Internacional de Novel·la Històrica Barcino, Isabel Allende, acompanyada del Tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats, tindrà una trobada amb la premsa. L’escriptora xilena recollirà el guardó el mateix dilluns, a les 18 hores, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona en un acte presidit per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

El dimarts dia 5, a les 19.30 hores, dins de la programació del festival de Novel·la Històrica, Isabel Allende conversarà amb el periodista Óscar López a La Villarroel (Villarroel 87). L’entrada és gratuïta i l’aforament és limitat.

El festival Barcelona Novel·la Històrica arriba enguany a la seva 7a edició, i tindrà lloc entre 4 i el 9 de novembre, principalment a la Biblioteca Jaume Fuster. Aquesta edició, se centra amb la gran literatura inspirada en les petites històries quotidianes i acullirà 18 activitats en les que participaran un total de 33 convidats. El festival està organitzat per l’Institut de Cultura de Barcelona i comissariat per Fèlix Riera. 

 

NOTA IMPORTANT: Els mitjans que vulguin assistir a l’acte de lliurament del Premi Internacional de Novel·la Històrica cal que confirmin assistència a través del correu electrònic premsicub@bcn.cat.

 

Més informació i imatges per premsa aquí

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.