Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’ Ajuntament impulsa el programa ‘Pianos per tothom’ amb que entitats de la ciutat podran tenir instruments donats per particulars

Posar en solfa -mai millor dit!- dues necessitats complementàries. Poder donar sortida i una nova vida a pianos que, via donacions, regularment rep el Museu de la Música en bon estat però que no compleixen els criteris d’entrada a la col·lecció i poder atendre les necessitats que tenen entitats socials i culturals de Barcelona que veuen limitada la seva activitat musical i artística davant la impossibilitat de poder adquirir-ne un.

Acabar amb aquesta realitat, deixar d’estar fora de compàs, es el propòsit de Pianos per a tothom, el programa de l’Ajuntament de Barcelona que vol ser pont entre famílies donants i entitats demandants. Una manera d’evitar que aquells pianos que ja no s’utilitzaven o que estaven condemnats a acabar a les escombraries tinguin una segona vida, prestant un servei a la ciutadania a través de les entitats.

El proper dilluns, 28 d’octubre, a les 12 hores, a l’Associació Coral les Flors de Maig (Arc de Sant Pau, 2) el Tinent d’Alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats, presentarà aquest programa acompanyat del director del Museu de la Música, Jaume Ayats, i l’agrupació coral de l’entitat, que oferirà una petita actuació amb el piano del que, ara si, podran gaudir en em futur.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.