Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La Festa de la Ciència trasllada la seva activitat del Parc de la Ciutadella al veí Moll de la Fusta

Donades les circumstàncies particulars que viu la ciutat els darrers dies, l’Institut de Cultura de Barcelona ha decidit traslladar la Festa de la Ciència, que se celebra aquest cap de setmana, del Parc de la Ciutadella al veí Moll de la Fusta, espai que permetrà gaudir d’aquest important esdeveniment de divulgació científica i tecnològica. El canvi d’ubicació comportarà algunes modificacions en el programa previst inicialment. En concret, s’han cancel·lat les activitats vinculades als espais patrimonials de la Ciutadella, els itineraris pel parc i aquelles que havien de fer-se al Zoo.

Impulsada per Barcelona Ciència, la tretzena edició de la Festa de la Ciència agrupa més d’un centenar d’activitats organitzades per centres de recerca, universitats, associacions, equipaments, professionals de la divulgació i altres entitats. Durant dos dies, la ciutadania podrà explorar tots els àmbits de la recerca i conèixer els seus i les seves protagonistes.

En aquesta edició es reforçarà l’aposta pels continguts de difusió digitals amb què es procura reduir l’impacte ambiental de l’esdeveniment generant menys residus. A més, com en edicions anteriors, la Festa comptarà amb un punt d’informació i persones de suport per atendre tots els dubtes i consultes de qui s’uneixi a l’esdeveniment.

 

Més informació: https://www.barcelona.cat/barcelonaciencia/ca/13a-festa-de-la-ciencia

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.