Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Barcelona oficialitza demà el seu ingrés al World Cities Culture Forum, la xarxa que aplega les grans capitals culturals del món

Lisboa acull a partir de demà una nova trobada, la vuitena, del World Cities Culture Forum, la xarxa que aplega les grans capitals culturals del món. A la cimera, que té com a temàtica central el combat contra les desigualtats socials des de les polítiques culturals, s’oficialitzarà la incorporació de Barcelona a aquesta important xarxa internacional. El Tinent d’Alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats, assistirà a la capital portuguesa per participar, dijous, en la taula rodona Who is Welcome? How can cultural policy help social integration?, junt a representants de San Francisco i la ciutat xinesa de Shenzhen.

A la cimera anual del World Cities Culture Forum assistiran una quarantena de ciutats, entre elles Nova York, Amsterdam, Tokyo, París, Seül, Roma, San Francisco i Londres.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.