Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del fons patrimonial que la Càtedra Gaudí cedeix al Museu del Disseny

Demà dimarts, 22 d’octubre, a les 11:30 hores, tindrà lloc al Museu del Disseny la presentació del fons patrimonial que la Càtedra Gaudí de la UPC ha cedit per un període de 30 anys al Museu del Disseny. L’entrada d’aquest singular conjunt d’objectes dissenyats per Antoni Gaudí permetrà la seva conservació i divulgació i ve a enriquir la col·lecció del període Modernista del Museu, clau per explicar els orígens de la cultura del disseny.

A l’acte hi assistirà el Tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats; el rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, Francesc Torres; el director de la Càtedra Gaudí, Juan José Lahuerta, i la directora del Museu del Disseny, Pilar Vélez.

Acabada la presentació es farà una visita a les peces a les reserves del Museu.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.