Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La Festa de la Ciència programa 200 activitats divulgatives a la Ciutadella

El cap de setmana del 26 i 27 d’octubre al parc de la Ciutadella, des de les 11 del matí fins les 19.30 h el dissabte i les 18.30 h el diumenge, se celebrarà la 13a Festa de la Ciència. Amb dates noves, la festa serà l’inici d’una tardor carregada d’activitats científiques a la ciutat de Barcelona, juntament amb la Setmana de la Ciència, organitzada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, que tindrà lloc del 8 al 17 de novembre

Durant les dues jornades de la Festa de la Ciència es duran a cap gairebé 200 activitats divulgatives de ciència i tecnologia repartides en 26 espais diferents, en les quals participaran fins a 300 persones i per a les quals s’han implicat més de 150 entitats.

Aquest any, la festa estrena un nou espai només per adults majors de 16 anys, en el que hi haurà tallers i demostracions que no aniran adreçats als menors d’aquesta edat. Una altra novetat d’enguany ha estat l’eliminació dels programes de paper, fent servir elements de difusió digitals. Aquest fet, i la instal·lació de fonts d’aigua potable en substitució de les ampolles de plàstic, faran que la 13a festa de la ciència sigui molt més sostenible.

Entre tots els temes que es tractaran es commemoraran tres efemèrides: 50 anys de l’arribada de la primera persona a la Lluna, 500 anys de la mort de Leonardo Da Vinci i l’Any Internacional de la Taula Periòdica en motiu del 150 aniversari de la seva publicació

 

Dossier de premsa i imatges aquí

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.