Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El MUHBA revisa la història de la ciutat amb l’exposició ‘Barcelona Flashback. Kit d’història en 100 objectes’

El proper dimarts 8 d’octubre, a les 11:30 hores, tindrà lloc al MUHBA Casa Padellàs la presentació de la nova exposició del museu: Barcelona Flashback. Kit d’història en 100 objectes. L’obertura de l’exposició serà el dimecres 9 d’octubre a les 19:00 hores.

Barcelona flashback és una síntesi experimental radicalment innovadora en les formes de mostrar i situar la trajectòria de Barcelona, amb un mètode de lectura històrica interrogativa d’objectes, arquitectures i paisatges, i amb nous programes ciutadans.

Barcelona flashback és, alhora, una proposta educativa, i és també un projecte de recerca internacional sobre el kit mínim de coneixement i consciència urbana que un museu de ciutat del segle XXI ha de proporcionar, en pro de la democràcia i del dret a la ciutat.

La presentació de l’exposició i posterior visita guiada anirà a càrrec de Joan Roca, director del museu

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.