Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Joan Subirats inaugura la jornada “Aportació i vivència de la dona al món casteller”

Demà dissabte, 5 d’octubre, a les 10 hores, a la seu dels Castellers de Barcelona (Bilbao, 212), el Tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats, presidirà l’acte d’obertura de la Jornada “Aportació i vivència de la dona al món casteller”, al que també assistirà Mery Mañané, vicepresidenta dels Castellers de Barcelona; Teresa Poblet, membre del Grup de Treball de la Jornada i Roger Gispert, president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC).

L’objectiu de la iniciativa és posar en relleu les vivències de les dones en espais integradors i respectuosos com hauria de ser el món casteller a través de xerrades i taules rodones. Les jornades també volen ser un aparador de totes les aportacions que han fet les dones en el món casteller des que van començar a formar-ne part.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.