Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
14.000 joves gaudiran gratuïtament de l’oferta cultural de Barcelona amb el ‘Quadern Cultura’

Durant la primera quinzena d’octubre tots els joves nascuts el 2007 i empadronats a Barcelona, un total de 14.335 estudiants, rebran als seus domicilis el Quadern Cultura, una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona que convida els estudiants de primer d’ESO i un acompanyat adult a gaudir de la programació de diversos equipaments culturals de la ciutat.

El Quadern Cultura, que arribarà directament als domicilis dels joves empadronats, conté un bloc d’invitacions i un llibret explicatiu, i inclou les programacions seleccionades, ja siguin de teatre, música i dansa, i també el calendari de les exposicions previstes als centres patrimonials. Dins el Quadern, cada un dels 28 equipaments inclosos ofereix 1 tiquet bescanviable per una entrada en una de les seves activitats dins la programació destinada al públic juvenil. Els joves han d’anar sempre acompanyats d’una persona major de 18 anys.

Com a novetat de la setena edició d’aquesta iniciativa, el Quadern ofereix la possibilitat de visitar en família el Teatre Nacional de Catalunya i algunes de les obres teatrals de la seva temporada en curs.

Participen en l’oferta un total de 28 equipaments: Teatre Nacional de Catalunya, el Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música Catalana, L’Auditori, el Mercat de les Flors, el Teatre Lliure, el CCCB, el SAT! Sant Andreu Teatre, la Sala Beckett, el Museu del Disseny, el Museu Etnològic i de Cultures del Món, el Castell de Montjuïc, el MUHBA, el Museu de la Música, el Reial Monestir de Pedralbes, el Born CCM, el Museu Frederic Marès, el Museu de Ciències Naturals, el MACBA, el Museu Marítim de Barcelona, la Fundació Joan Miró, la Fundació Antoni Tàpies, el Museu d’Arqueologia de Catalunya, el Museu d’Història de Catalunya, el Museu Picasso, CaixaForum i CosmoCaixa.

El web de Quadern Cultura on es pot consultar tota l’oferta i les novetats és barcelona.cat/quaderncultura

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.