Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
‘Barcelona Districte Cultural’ aixeca el teló de la sisena edició arribant a tots els districtes de la ciutat

Barcelona Districte Cultural continua creixent en la sisena edició. Aquest circuit cultural portarà espectacles de qualitat als deu districtes de la ciutat, i oferirà, entre el 4 d’octubre i el 31 de desembre, prop de 150 funcions amb entrada gratuïta de 23 espectacles en viu (teatre, dansa, música i circ) i nou propostes audiovisuals: tres cintes d’animació per a públic familiar i sis documentals musicals. Aquests programes, que es complementaran amb una oferta creixent d’activitats (funcions per a escoles, tallers amb els artistes, xerrades i col·loquis…), arribaran a 23 escenaris de la ciutat a través de 21 programacions, ja que dos dels equipaments, l’Auditori Sant Martí i el Centre Cívic Besòs, desdoblaran la seva oferta en un segon espai, les sales La Pau i Carlos Díaz (de l’Institut Barri Besòs), respectivament. En aquest cas, s’han condicionat dos espais de dos centres educatius perquè puguin desenvolupar la seva funció d’espai de difusió i programació d’activitats del barri fora de l’horari lectiu.

Si l’oferta creix en quantitat, el circuit Barcelona Districte Cultural manté els estàndards de qualitat que el caracteritzen des dels inicis i proposa noms tan reconeguts dels escenaris com els de La Calòrica (Fairfly), Les Antonietes (Mambo), José y sus Hermanas (Arma de construcción masiva), Orpheus XXI, Guillem Roma, The Sey Sisters o Marta Buchaca, i espectacles que han deixat tanta petjada en les últimes temporades com els de Laika, Kumulunimbu o L’Endrapasomnis.

Les propostes del Barcelona Districte Cultural no només tenen un compromís amb la qualitat, també estan compromeses amb la realitat que ens envolta: així la condemna de la violència masclista (Només una vegada i 3,2,1… zero), el compromís amb la memòria històrica (Rastres_Argelers) i la reivindicació de la diferència (5 històries diferents) són temàtiques molt presents en la seva programació.

Amb vocació d’arribar a tots els barcelonins, el Barcelona Districte Cultural aprofundeix, en aquesta nova edició, en l’aposta per arribar a les persones amb diversitat funcional i inclou en algunes funcions, en dos dels seus espectacles (5 històries diferents i Només una vegada), els serveis d’audiodescripció, interpretació amb llenguatge de signes i visita tàctil (i també en alguns casos bucle magnètic i subtitulació).

Programa complet aquí

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.