Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Tomás Alcoverro ens acosta la realitat de la capital del Líban a la xerrada ‘Un barceloní a Beirut. La darrera crisi dels refugiats sirians’

Avui, dilluns 23 de setembre, a les 18:30 hores, dins dels actes de la Mercè, el periodista Tomás Alcoverro pronunciarà al Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10) la xerrada Una vida a Beirut i La darrera crisi dels refugiats sirians. Dins de l’acte tindrà lloc la presentació del seu darrer llibre Un barceloní a Beirut, coeditat per l’Ajuntament de Barcelona i l’editorial Diëresis. En l’obra, Alcoverro estudia la relació entre la capital libanesa i la ciutat de Barcelona, dues ciutats unides pel Mediterrani, que, més enllà de la distància física, mostren trets compartits.

Tomàs Alcoverro és un dels corresponsals més veterans i guardonats, que explica el dia a dia de la capital del Líban des de les pàgines de La Vanguardia. És autor de llibres com ¿Por qué Damasco? i La noria de Beirut, i, en les festes de la Mercè d’enguany, és una figura que mereix tenir un espai dins de la programació de Beirut, la ciutat convidada.

En la presentació, Alcoverro compartirà la seva visió de Beirut, però, a més, també farà referència a la guerra que es viu a Síria i a la crisi de refugiats que ha generat. La xerrada es completarà amb una intervenció de la fotoperiodista Eva Parey, que explicarà la vida diària i la situació de les dones refugiades sirianes a través de les seves fotografies.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.