Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Es posa en marxa una nova edició d’EN RESiDÈNCiA, que en l’11a edició arriba a 21 instituts de Barcelona

Demà dijous, 19 de setembre, a partir de les 16:30 hores, tindrà lloc al Palau de la Virreina (La Rambla, 99) l’acte d’obertura i presentació pública de l’onzena edició (setembre 2019-juny 2020) del programa “EN RESiDÈNCiA. Creadors als instituts de Barcelona”.

L’acte d’obertura serà presidit per Joan Subirats, Tinent d’Alcalde de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat; Rosa Artigal, directora d’Acció Educativa del Consorci d’Educació de Barcelona i Maria Truñó, Comissionada d’Educació. També es realitzarà una taula rodona sota el títol “Jo he estat aquí. Transferències EN RESiDÈNCiA” amb la participació de dos artistes (Sergi Fäustino i Agnès Pe) i una professora (Blanca Pérez Portabella) que van participar en l’edició anterior. La taula serà moderada per Lluís Vallvé (director del CRAE Sant Andreu).

S’ha convocat a les 132 persones que formen part de l’equip d’EN RESiDÈNCiA (artistes, docents, equips de mediació, responsables del programa, etc), i, en finalitzar l’acte es realitzarà una foto grupal.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.