Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Comença el cicle de cinema produït a Beirut, en el marc de les festes de la Mercè

El dimarts, 17 de setembre a les 20 hores, a la Filmoteca de Catalunya (Plaça Salvador Seguí, 1 – 9), el Tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats, assistirà a la projecció inaugural del cicle de cinema libanès que tindrà lloc en motiu de les festes de la Mercè. La pel·lícula que donarà el tret de sortida és Beyroutou el lika (Borhane Alaouié, 1981), i la presentació anirà a càrrec de Daoud Alaouié.

El cicle, amb la col·laboració de So de Pau i la Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya, proposa sis obres d’alguns dels principals creadors d’aquesta urbs marcada indefectiblement per la guerra civil, però considerada un dels epicentres cinematogràfics amb més projecció del món àrab.

 

Més informació i imatges sobre el cicle aquí

https://eicub.net/share/service/publicSite?node=workspace://SpacesStore/1e109ae2-7657-4a89-987d-8ec3a41783b8

 

 

 

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.