Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de la 3a edició del ‘BAM Cultura Viva’

El proper dimecres, 18 de setembre, a les 12 hores, a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats (c. Sant Adrià, 20), es presentarà el BAM Cultura Viva, que tindrà lloc el proper dissabte dia 21 dins de les festes de la Mercè. La presentació anirà a càrrec de Dani Granados, director de Cultura Viva; el periodista Carles Novellas, i de l’equip del BAM Cultura Viva. També participaran el grup vàlius i hi haurà l’actuació de Sosun.Dance.

 

El BAM Cultura Viva es pensa i s’organitza des de l’experimentació, a través d’una convocatòria oberta d’artistes, la gestió comunitària i l’economia social per produir una oferta cultural diferenciada dins les festes de la Mercè.

Arriba la 3ª edició del BAM Cultura Viva com a part de l’oferta múltiple d’activitats culturals i musicals de les festes de La Mercè. Un espai diferenciat on el cartell amb més de vint propostes és el resultat de la selecció realitzada entre les més de 600 propostes que es van presentar en convocatòria oberta. Un festival sense directors ni comissaris, amb una gestió compartida entre l’Ajuntament i projectes comunitaris i que es recolzen amb iniciatives vinculades a l’economia social. Un espai que articula cultura, experimentant amb altres maneres de produir sense renunciar a la qualitat artística i a la coherència social.

Un programa amb activitats paral·leles com un Discofòrum, tallers realitzats pels mateixos artistes en cartell, una paella popular performàtica, ràdio comunitària en directe o una Fira Discogràfica independent. El BAM Cultura Viva vol satisfer al públic més exigent de la ciutat que demana cada cop amb més força gaudir d’una experiència real, honesta i compromesa amb la cultura.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.