Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de la programació musical de les festes de la Mercè 2019

El proper dimecres 24 de juliol, a les 11 hores, a l’Espai LAB de La Virreina Centre de la Imatge (la Rambla, 99) tindrà lloc la presentació de tota la programació musical inclosa al programa de les festes de la Mercè 2019, que se celebrarà entre el 20 i el 24 de setembre.

A la roda de premsa es donarà a conèixer el programa del Festival BAM (Barcelona Acció Musical), del BAM Cultura Viva, i de totes les actuacions musicals incloses al Mercè Música. La presentació anirà a càrrec de Dani Granados, director del programa Cultura Viva; Marc Campillo, director artístic del Festival BAM; Jordi Turtós, director del Mercè Música, i Anna Cerdà, co-coordinadora del programa BAM Cultura Viva.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.