Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Un estiu més, El Born CCM esdevé un campus d’arqueologia

Aquest dimecres, 10 de juliol, a les 11 hores, a l’espai públic d’El Born Centre de Cultura i Memòria (Pl. Comercial, 12) es presentarà el programa “Arqueoborn”, que per quart any consecutiu transforma aquest jaciment en un campus arqueològic. La presentació anirà a càrrec de Montserrat Iniesta, directora d’El Born CCM; Maite Miró, cap del Servei d’Arqueologia i Paleontologia de la Generalitat; Jaume Buxeda, Vice-Degà de la Facultat Geografia i Història de la Universitat de Barcelona; Joan Carbonell Manils, degà de la Facultat Filosofia i Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona, i Carme Miró, responsable del Pla Bàrcino del Servei d’Arqueologia de Barcelona.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.