Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Joan Subirats presideix l’acte d’obertura del Fòrum Edita 2019

Dimecres, 3 de juliol, a les 19 hores, a l’Auditori de la UPF Barcelona School of Management (Balmes, 132-134), el tinent d’alcaldia de l’ Àrea de Cultura, Educació i Participació, Joan Subirats, presidirà l’acte inaugural del Fòrum Edita 2019.

El Forum Edita, impulsat pel Gremi d’Editors de Catalunya i l’UPF Barcelona School of Management, és una trobada de debat sobre els grans reptes, oportunitats i problemes del món del llibre i l’edició actual. En l’acte d’obertura es pronunciarà la conversa El que canvia i el que segueix igual amb Carlo Feltrinelli, president del Gruppo Feltrinelli i Javier Aparicio Maydeu, creador i director del Màster en Edició de la UPH Barcelona School of Management.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.