Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Maria Arnal participarà amb Kronos Quartet a l’espectacle inaugural del Grec Festival de Barcelona 2019
  • Enguany la inauguració del Grec començarà a les 19.30 hores amb concerts als jardins i l’entrada costarà 12 €

La cantant i compositora Maria Arnal participarà a la inauguració del Grec Festival de Barcelona 2019, que aquest any tindrà lloc el dimecres 26 –segona funció, dijous 27- i estarà protagonitzada pel quartet de San Francisco Kronos Quartet, joves talents de l’ESMuC, i l’artista visual Alba G. Corral. En el concert al Teatre Grec, que començarà a les 22 hores, Maria Arnal ha estat convidada per Kronos Quartet a interpretar tres temes de Pete Seeger, especialment arranjats per l’ocasió, en el centenari del seu naixement. Seeger és un dels autors anglosaxons citats per la formació de San Francisco en un repertori on també apareixen Philip Glass i la compositora nord-americana de música electrònica Jlin, a més d’arranjaments d’obres de George Gershwin, Antonio Haskell i Solomon Linda, entre d’altres. Tot plegat estarà acompanyat de les projeccions de l’artista visual i programadora creativa resident a Barcelona Alba G. Corral. Ella fa servir les tecnologies més noves per tal de crear uns paisatges digitals fascinadors que s’integren amb la música i, de vegades, també amb el dibuix en directe.

Però abans, des de les 19:30 hores, com un esdeveniment previ al concert de Kronos, un grup de joves músics de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC) coordinats per David Albet, director artístic de la formació de música contemporània Barcelona, interpretarà una tria de peces del repertori de Fifty for the Future repartits pels jardins del Teatre Grec.

L’espectacle inaugural del Grec Festival de Barcelona 2019 vol ser un espai per compartir, un moment de trobada entre públic i artistes, maridat amb música contemporània. És per això, que s’ha apostat per posar un preu popular de 12 € a l’entrada a la inauguració al teatre Grec.

Més informació i imatges per premsa aquí

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.