Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’Arxiu Fotogràfic descobreix ‘La ciutat dels passatges. Abans de la Via Laietana’

El proper dimarts 18 de juny, a les 12.00 hores, a l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona (Pl. Pons i Clerch, 2 2a planta) tindrà lloc la visita guiada amb mitjans a l’exposició La ciutat dels passatges. Abans de la Via Laietana, que es podrà visitar fins al 31 d’octubre de 2019.

La visita estarà conduïda pels dos comissaris de l’exposició, Rafael Torrella i Jordi Calafell.

L’exposició mostra una selecció de les fotografies guardonades al concurs de dibuixos i fotografies que l’Ajuntament va convocar a finals de gener de 1908 amb l’objectiu de documentar tots els carrers, places i espais diversos que havien de desaparèixer amb l’obertura de la Via Laietana. La col·lecció del concurs està integrada per més de sis-centes fotografies que constitueixen l’únic registre fotogràfic massiu d’aquell territori desaparegut. Aquest fet les converteix en un dels conjunts més interessants del patrimoni fotogràfic de la ciutat de Barcelona.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.