Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Monestir de Pedralbes obre de franc el claustre durant ‘L’hora màgica’ les tardes dels dimarts i divendres d’estiu

A partir del proper dimarts 5 de juny el Monestir de Pedralbes obre de manera especial les portes del claustre les tardes dels dimarts i els divendres d’estiu entre les 18h i les 21h. Amb aquesta iniciativa, el públic podrà descobrir un univers de bellesa i harmonia i gaudir d’una estona de calma i silenci. L’enrenou i la pressa del món queda portes enfora. Es podrà visitar de manera gratuïta el claustre gòtic conservat més gran del món, i gaudir de la bellesa i la calma que sempre és present en aquest espai màgic del Monestir de Pedralbes.

L’hora màgica

  • Dates: dimarts i divendres del 4 de juny al 13 de setembre
  • Horari: de 18 a 21 hores
  • Preu: entrada gratuïta

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.