Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del XXXV Festival Internacional de Poesia de Barcelona

Dimecres 15 de maig, a les 12.30 hores, a l’Espai 4 del Palau de la Virreina (la Rambla, 99), tindrà lloc la roda de premsa per presentar els poetes participants al XXXV Festival Internacional de Poesia de Barcelona que se celebrarà el dia 16 de maig a les 21 hores al Palau de la Música.

A l’acte hi intervindran les directores del programa Barcelona Poesia, Mireia Calafell i Àngels Gregori, i quatre dels cinc poetes convidats al Festival d’aquest any: Rita Dove, Lebogang Mashille, Burhan Sönmez i Antònia Vicens. També hi assistiran Blaï Mateu i Camille Decourtye de la companyia Baró d’Evel, directors artístics de l’acte.

ACREDITACIÓ MITJANS: es farà fotografia a les 12.20h al mateix Palau de la Virreina. Si voleu assistir al Festival Internacional de Poesia, cal que feu arribar un correu a premsaicub@bcn.cat

Podeu descarregar-vos el material de premsa al següent enllaç: https://eicub.net/share/service/publicSite?node=workspace://SpacesStore/2b8251fb-4bff-4730-96e1-153ff8f51255


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.