Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
David Caño rep el Premi de Poesia Jocs Florals de Barcelona 2019

El proper dilluns, 13 de maig, a les 18 h, al Saló de Cent de l’Ajuntament, en el marc del Barcelona Poesia, el comissionat de Cultura, Joan Subirats, presidirà l’acte d’entrega del Premi de Poesia Jocs Florals de Barcelona 2019, obtingut per David Caño (Olot, 1980) pel poemari Un cos preciós per destruir. L’obra es publicarà a la col·lecció “Ossa Menor” d’Edicions Proa.

En aquesta edició s’han presentat un total de 88 obres i els mantenidors del premi han estat Manuel Forcano Aparicio (president), Maria Josep Escrivà Vidal, Josep Lluch Puig, Jordi Marrugat Domènech, Ponç Pons Giménez i Mireia Calafell Obiol.

David Caño va néixer a Olot l’any 1980 i resideix a Barcelona des del 1998. Ha publicat els llibres de poesia Barcelona (editorial Galerada, 2007); He vist el futur en 4D (editorial Moll, 2009); PostMortem. I del no-res, TOT (Tigre de Paper, 2012); Teresa la mòmia, amb Lluís Calvo (Pont del Petroli, 2013); Res és ara ni això (Terrícola, 2013); De Penitents a Desemparats (com dos carrers de Barna), amb Ricard Mirabete i fotografies en blanc i negre de Carles Mercader (Tanit Poesia/La Garúa, 2014), i Nictàlgia (Terrícola, 2017).

El poeta olotí ha realitzat centenars de recitals arreu dels Països Catalans i en diverses ciutats europees, ja sigui en solitari o a partir d’espectacles musicals. També ha col·laborat o col·labora en diverses publicacions com a periodista, entre les quals destaquen Benzina, La Directa, L’Accent, El Punt Avui, Núvol, Crític i Illacrua.

Imatges guardonat aquí: https://eicub.net/share/service/publicSite?node=workspace://SpacesStore/18d04d3f-c254-4500-9661-29e7c51bf719

ATENCIÓ: els mitjans interessats en cobrir l’acte del Saló de Cent, han d’enviar un correu per acreditar-se a premsaicub@bcn.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.