Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Palau de la Virreina acull l’esmorzar de Sant Jordi 2019

L’Ajuntament de Barcelona, sota el paraigües de Ciutat de la Literatura UNESCO, conjuntament amb el Gremi d’Editors de Catalunya, el Gremi de Llibreters, l’Associació d’Escriptors en llengua Catalana (AELC), l’Associació Col·legial d’escriptors de Catalunya (ACEC), l’Associació d’Editors en Llengua Catalana i el PEN Català, organitza per segon any l’ esmorzar de Sant Jordi.

La trobada tindrà lloc el dimarts 23 d’abril a les 9.30 hores al Palau de la Virreina.  A la trobada hi assistiran editors, editores, escriptors, escriptores, periodistes, representants dels diferents gremis i de les diferents associacions d’escriptors i escriptores.

ATENCIÓ: els mitjans de comunicació que vulguin cobrir l’esmorzar, cal que s’acreditin prèviament abans del dia 18 d’abril a través del correu de contacte esmorzar.santjordi@bcn.cat. L’accés dels mitjans al Palau de la Virreina es farà per la Plaça de Sant Galdric.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.