Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Oberta la convocatòria per poder actuar al BAM Cultura Viva 2019

El BAM Cultura Viva treballa des de la coproducció público-comunitaria amb entitats, col·lectius i persones diverses vinculades a la cultura de Barcelona en el marc de les festes de La Mercè

 

Fins el 26 d’abril és oberta la convocatòria per presentar propostes musicals al BAM Cultura Viva, el festival impulsat per l’Ajuntament en el marc de les festes de La Mercè, i que s’organitza de manera oberta i participativa.

La convocatòria és una crida a totes aquelles persones amb ganes de fer música: grups, cantautores, djs, fins i tot projectes artístics d’altres disciplines —dansa, circ, teatre, instal·lacions, etc.— amb propostes connectades al llenguatge musical. A partir de la convocatòria, la programació l’elaborarà un jurat independent a proposta del plenari del BAM Cultura Viva, espai obert per participar de diferents maneres en el disseny del programa (activitats, concerts, instal·lacions, fira discogràfica, etc) i producció d’aquest esdeveniment.

BAM Cultura Viva busca visibilitzar projectes musicals i iniciatives culturals que es repensen en aquest context des d’una perspectiva comunitària i cooperativa potenciant noves maneres de relacionar-se i interactuar amb el públic.

El BAM Cultura Viva treballa des de la coproducció público-comunitària amb entitats, col·lectius i persones diverses vinculades a la cultura de Barcelona. I ho fa teixint complicitats amb projectes d’economia social, promovent processos artístics que ens enforteixin col·lectivament, i posant en valor les diversitats (d’origen, generacional, gènere), la cultura lliure i la remescla.

 

Trobareu tota la informació sobre la convocatòria, tant en català com en castellà, als següents enllaços:

Bases
http://ajuntament.barcelona.cat/culturaviva/projectes/bam-cultura-viva/bam-2019/bases/

Formulari
http://ajuntament.barcelona.cat/culturaviva/projectes/bam-cultura-viva/bam-2019/formulari/

BAM Cultura Viva 2019
http://ajuntament.barcelona.cat/culturaviva/projectes/bam-cultura-viva/

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.