Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del programa del Grec Festival de Barcelona 2019

El proper dijous, 11 d’abril, a les 12.00 hores, a l’Espai 4 del Palau de la Virreina (La Rambla, 99), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el director del Grec Festival de Barcelona, Cesc Casadesús presentaran la programació de la 43a edició del Festival. A la roda de premsa també hi assistirà el comissionat de Cultura, Joan Subirats.

 

Mitjans gràfics: Un cop acabi la roda de premsa, a les 13.00 hores aproximadament, es farà la tradicional foto de família a la terrassa de la tercera planta del palau amb alguns dels artistes del festival.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.