Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La tecnologia digital i les noves tendències, protagonistes de ‘Món Llibre’ 2019, la festa literària per als infants

Aquest cap de setmana, 6 i 7 d’abril, tindrà lloc la 15a edició de Món Llibre, la cita anual del públic infantil i familiar al voltant de la Literatura, que omple els espais del CCCB, el MACBA, la Plaça dels Àngels i la Plaça de Joan Coromines de llibres i espectacles, on les editorials presenten les seves novetats destinades al públic infantil, i s’hi sumen tallers, espectacles, jocs o performances per al públic familiar.

L’edició 2019 compta amb més superfície que mai: 13.000 m2 d’activitat. Una de les apostes del festival Món Llibre d’enguany són les 2 grans biblioteques que s’hi podran trobar: una per als més menuts, i l’altra per als qui ja són més grans i llegeixen els seus propis llibres. Món Llibre comptarà també amb alguns espectacles que incorporen propostes de noves tendències, amb efectes de llum i so i ús de tecnologia digital d’última generació.

Dossier de premsa i imatges aquí


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.