Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del llibre ‘Muñoz Ramonet: Retrat d’un home sense imatge’

El proper dijous 4 d’abril, a les 11.30h, a la Fundació Muñoz Ramonet (Muntaner, 282), tindrà lloc la presentació del llibre Muñoz Ramonet: Retrat d’un home sense imatge, un projecte elaborat conjuntament pel Centre d’Estudis sobre Dictadures i Democràcies de la UAB (CEDID), el Comissionat de Memòria Històrica de l’Ajuntament de Barcelona, la Fundació Julio Muñoz Ramonet i l’Editorial Comanegra.

A la roda de premsa hi assistiran el comissionat de Cultura, Joan Subirats; el director de l’editorial Comanegra, Joan Sala; el professor d’Història Contemporània de la Universitat de Barcelona i editor del llibre, Manel Risques; i el periodista José Martí Gómez, un dels coautors del llibre.

Dossier de premsa i imatges.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.