Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La Virreina Centre de la Imatge inaugura dues exposicions d’August Sander i María María Acha-Kutscher

El divendres 22 de març, a les 11 hores, a l’Espai Lab del Palau de la Virreina, tindrà lloc la roda de premsa per presentar les dues properes exposicions de La Virreina Centre de la Imatge. Fotografies de «Gent del segle XX», del fotògraf August Sander, constitueix la major panoràmica que s’hagi dut a terme a l’Estat espanyol sobre el projecte homònim d’August Sander. A la Sala Miserachs s’hi podrà veure Womankind, el projecte de l’artista María María Acha-Kutscher, que fa una revisió crítica de la representació femenina en la història de l’art i la fotografia.

Hi intervindran Valentín Roma, director de La Virreina Centre de la Imatge i comissari de les dues exposicions; Gillermo Zuaznabar, co-comissari de Fotografies de «Gent del segle xx»; Gabriele Conrath-Scholl, directora de l’August Sander Archiv del Die Photographische Sammlung/SK Stiftung Kultur de Colònia, i María María Acha-Kutscher, autora de Womankind.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.