Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Una cercavila pel Barri Gòtic per celebrar La Festa de la Primavera, dins els actes del 70è aniversari del Museu Frederic Marès

El proper diumenge 17 de març a partir de les 11 hores, el Museu Frederic Marès celebra La Festa de la Primavera, una activitat festiva a través de la qual el museu s’obre al barri per compartir juntament amb la ciutadania el 70 aniversari de la seva inauguració oficial.

Una cercavila amb els gegants de Sant Roc de la Plaça Nova, l’Àliga de la Ciutat i els grallers “La Pessigolla” desfilarà per alguns carrers del Barri Gòtic, els mateixos que Frederic Marès recorria a peu al voltant del Museu, per acabar amb un concert de música tradicional i popular al Pati del Museu a càrrec de la Cobla dels Sons Essencials, una formació musical que integra en un mateix escenari els cinc instruments de la cobla amb la bateria, les percussions ètniques, la guitarra i la veu.

De manera excepcional, es podrà contemplar al mateix pati del Museu l’escultura en bronze Nu (Plenitud, Primavera), realitzada per l’escultor cap al 1936.

Programa d’actes:

11 h.  Cercavila pels carrers del Barri Gòtic
Gegants Centenaris de Sant Roc de la Plaça Nova, Àliga de la Ciutat i grallers “La Pessigolla” de l’Associació de Festes de la Plaça Nova.

12 h. Concert al Pati del Museu
Si són flors floriran
Intèrprets: Cobla Catalana dels Sons Essencials.
Concert gratuït. Aforament limitat.

D’11 a 20 h.
Jornada de portes obertes al Museu Frederic Marès

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.