Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
‘Dansa. Quinzena metropolitana’ alça el teló a l’Avinguda de la Catedral

El proper dimecres, 13 de març, a les 19 hores, a l’Avinguda de la Catedral de Barcelona tindrà lloc l’espectacle inaugural del festival Dansa. Quinzena metropolitana, amb l’espectacle BLOCK, una poderosa fusió de dansa i circ de la companyia Motionhouse & NoFit State.

El festival Dansa. Quinzena metropolitana se celebrarà del 13 al 31 de març a 9 municipis de l’Àrea Metropolitana. Es tracta de la segona edició d’un certamen que aplega Badalona, Barcelona, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat i Santa Coloma de Gramenet i que, enguany, incorpora El Prat de Llobregat, Sant Cugat del Vallès i Viladecans.

 

Més informació i imatges per premsa aquí

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.