Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Barcelona lliura la Medalla d’Or al Mèrit Cultural a l’editor Jorge Herralde

El proper dimecres, 27 de febrer a les 18 hores, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, l’alcaldessa de Barcelona Ada Colau presidirà l’acte de lliurament de la Medalla d’Or al Mèrit Cultural a l’editor Jorge Herralde. El Plenari del Consell Municipal del 20 de desembre de 2018 va atorgar-li aquesta distinció en reconeixement al seu paper per situar Barcelona com una de les capitals editorials del món i per l’enriquiment intel·lectual que ha generat a la ciutat. Jorge Herralde, al capdavant de l’editorial Anagrama durant gairebé cinquanta anys, ha estat llargament reconegut pel sector del llibre català i hispano-americà. Anagrama va començar a publicar el 1969 i des de llavors ha posat en circulació més de 4.000 títols.

ATENCIÓ: els mitjans interessats en cobrir l’acte del Saló de Cent, han d’enviar un correu per acreditar-se a premsaicub@bcn.cat.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.