Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Joan Subirats i Gemma Tarafa presenten les noves millores d’accessibilitat implantades als museus municipals

El proper dimarts, 26 de febrer, a les 11.30 hores, al Monestir de Pedralbes (Baixada del Monestir, 9), tindrà lloc la presentació de les millores d’accessibilitat universal als museus municipals portades a terme conjuntament entre l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMD).

A l’acte hi assistiran el comissionat de Cultura, Joan Subirats, la comissionada de Salut i Diversitat Funcional, Gemma Tarafa.

En aquesta trobada es podrà veure la nova maqueta tàctil per facilitar l’accessibilitat a diferents col·lectius que s’ha instal·lat al Monestir de Pedralbes. Aquest nou element té finalitat de facilitar el coneixement d’un dels elements més emblemàtics del Monestir, com és la tomba de la Reina Elisenda de Montcada, a través del tacte i la lectura en Braille.


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.