Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Maggie O’Farrell conversa amb Sebastià Bennasar, dins el Programa d’Acció Lectora

Maggie O’Farrell conversarà amb Sebastià Bennasar el proper dimecres 20 de febrer, a les 19 h, a la Biblioteca Sant Gervasi – Joan Maragall (Sant Gervasi de les Cassoles, 85) sobre les seves últimes obres: Tiene que ser aquí / Aquest deu ser el lloc (Libros del Asteroide / L’Altra Editorial, 2017), una novel·la sobre allò en què ens convertim quan busquem el nostre lloc al món, i Sigo aquí / Visc, i visc, i visc (Libros del Asteroide / L’Altra Editorial, 2019), un apassionant llibre autobiogràfic en què Maggie O’Farrell narra disset contactes amb la mort i, fugint del sentimentalisme, ens fa reflexionar sobre les coses veritablement importants i la fragilitat de la nostra existència.

Maggie O’Farrell (Coleraine, Irlanda del Nord, 1972) és considerada una de les millors narradores de la seva generació. Autora de set novel·les i un llibre de memòries, la temàtica de les seves obres gira entorn de les relacions familiars, el sentiment de pèrdua i el pes del passat, elements que adquireixen una gran intensitat gràcies al seu domini de la tècnica narrativa i a una gran capacitat d’observació.

L’accés serà lliure fins a exhaurir les places.
Hi col·laboren: Libros del Asteroide i l’Altra Editorial

Programa d’Acció Lectora
El Programa d’Acció Lectora, impulsat per l’oficina Barcelona Ciutat de la Literatura de la UNESCO i per Biblioteques de Barcelona, es planteja com un conjunt de 500 propostes que s’allargaran fins al juny del 2019. El programa vol incidir sobre la promoció i el foment de la pràctica lectora, abastant totes les seves vessants i focalitzant totes les franges d’edats i les realitats socials del territori.

El Programa d’Acció Lectora es concreta en 12 accions, una d’elles el Programa ‘20 editorials patrocinadores’, programa en el qual es conviden 20 editorials a ser protagonistes dels Clubs de Lectura de les Biblioteques de la Ciutat, i respon a l’objectiu de voler que la ciutat de Barcelona llegeixi més i llegeixi millor. Amb aquesta finalitat el Programa desplegarà 12 accions que volen abastar tots els indrets de la ciutat i totes les franges d’edat, actuant de manera més intensa en les parts de la ciutat amb especials necessitats d’impuls a la lectura, o bé entre aquells col·lectius que no disposen de les condicions més favorables per al conreu i posterior consolidació dels hàbits lectors.

 


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.