Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La Virreina mostra l’arxiu personal de l’arquitecte Ignasi de Solà-Morales

El proper dimarts 19 de febrer, a les 12.30 h, a l’espai Lab del Palau de la Virreina (La Rambla, 99) tindrà lloc la roda de premsa de l’exposició Ignasi de Solà-Morales. Arquitectura i crítica. La presentació anirà a càrrec de Carmen Rodríguez i Pau de Solà-Morales, comissaris de l’exposició, i Valentín Roma, director de La Virreina Centre de la Imatge.

L’àmplia selecció de materials procedents de l’arxiu personal de l’arquitecte són el testimoni d’una biografia intel·lectual, però també del desenvolupament de l’arquitectura a Catalunya durant les últimes tres dècades del segle xx i, en concret, d’una certa tradició arquitectònica estretament vinculada a Barcelona caracteritzada per reunir, dins d’un mateix corpus teòric, el pensament sobre la cultura, el patrimoni i la ciutat.

http://ajuntament.barcelona.cat/lavirreina/ca/exposicions/arquitectura-i-critica/239

Enllaç a material de premsa i imatges:
http://nou.eicub.net:8080/share/service/publicSite?node=workspace://SpacesStore/e3e5f840-51ad-4730-b4d3-6d2cfb9a2fb6

 


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.